NANO FACIAL

NANO FACIAL

Šta je Nano Facial tratman?

Nano Facial je inovativna potpuno neinvazivna i, šta više, veoma prijatna i opuštajuća vrsta kozmetičke derma pen procedure infuzije seruma. Poznata je i pod nazivima Nano Needling ili Nano Infusion. Procedura je razvijena za potrebe obnavljanja i podmlađivanja kože, kao i za rešavanje mnogih uobičajenih problema i pojava na koži. Nedostatak tonusa, neujednačena tekstura, prekomerna pigmentacija, ožiljci i gubitak elastičnosti, samo su neki od problema koje ova procedura uspešno rešava.

Najznačajnija karakteristika Nano Facial tretmana jeste njegova ekstremna efikasnost koja daje i do 1000% veću apsorciju kozmetičkih seruma od bilo koje druge kozmetičke procedure. Uz to, procedura ne ostavlja nikakve tragove ili neželjene efekte. Ovo se postiže pomožu specijalno razvijenog derma pen uloška, karakterističnog za Nano Facial proceduru. Uložak je izrađen od medicinskog titanijuma, sa vrhovima u obliku priamide, veličine tek 1/4 debljine ljudske dlake. Iz toga i proizilazi naziv NANO.

Derma pen vrh

Kada ovi vrhovi blago dodirnu kožu, formiraju i do 200.000 nevidljivih kanala, kroz koje se serum dostavlja u središnji deo kože – upravo na mesto gde je najpotrebniji. Tako dizajniran vrh derma olovke eliminiše sve nedostatke koje su imale ostale derma pen procedure. Koža se ne oštećuje i ne izaziva crvenilo ili otekline. Naprotiv, Nano Facial predstavlja potpuno bezbednu proceduru, koja ne ostavlja niti jedan neželjeni efekat ili trag. Rezultat je: najbolje što Micro Needling može da ponudi, ali bez iglica, bola ili neželjenih efekata.

Koje su regije delovanja tretmana?

Nano Facial je prvenstveno namenjen za tretman kože lica i vrata. Kako u visokom procentu dubinski dostavlja lekoviti sadržaj seruma u kožu, uspešno rešava više uobičajenih kozmetičkih problema na koži.

U zavisnosti od stanja kože, bira se odgovarajući serum ili njihova kombinacija, te se na ovaj način, svaki tretman se personalizuje i prilagođava upravo cilju tretmana.

Neki od problema koje Nano Facial uspešno adresira i rešava su:

  • znaci starenja,
  • dinamičke linije i bore,
  • hiperpigmentacija,
  • uvećane pore,
  • uzroci akni i bubuljica,
  • ožiljci,
  • crvnilo lica,
  • umanjena elastičnost kože …

Prvi efekti tretmana su primetni već odmah po završetku procedure. Obično, radi se o vidno poboljšanom izgledu kože, povraćenoj elastičnosti i prirodnoj čvrstoći. Stvarni efekti ciljanog dejstva se pokazuju tek tri do četiri dana nakon tretmana, koliko je koži potrebno da primi i reaguje na serum tretman.

Dodatan pozitivan efekat Nano Facial tretmana jeste i reaktivacija prirodnog procesa stvaranja kolagena i revitalizacije kože. Naime, blaga masaža koju pruža koži, udaranjem i do nekoliko hiljada puta u minuti, stimuliše prirodan regenerativni proces u koži. 

Koraci tretmana

Tretman se prilagođava svakom tipu kože i problemu na koži ponaosob. Ipak, neki zajednički tok tretmana bi se moga podeliti u četiri osnovne celine.

01

ČIŠĆENJE I OMEKŠAVANJE KOŽE

Koža lica i vrata se čisti klasičnom metodom od površinske prljavštine i zaostale šminke. Podvrgava se blagom hemijskom pilingu koji omekšava gornji sloj kože i sprema je za derma pen tretman.

Prvi korak
02

INFUZIJA SEUMA

Zavisno od cilja tretmana, bira se odgovarajući serum ili njihova kombinacija, te se započinje sa derma pen postupkom: nano infuzijom i masažom kože lica i vrata.

Drugi korak

ZATVARANJE I ZAŠTITA

Po završetku derma pen tretmana, kako pruženi serum zadržali u središnjem delu kože i sprečili njegovo izbijanje na površinu i isparavanje, koža se zatvara sa tzv. “hladnim” čekićem i površinskim tonikom.

Treći korak
04

AKTIVACIJA

Poslednji korak obuhvata aktivaciju seruma svetlosnim tretmanom. Zaisno od stanja kože i problema prilagođava se svetlosni spektar kojim se deluje na kožu.

Četvrti korak

Zakažite konsultacije

Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili vam je potreban savet vezan za ovaj tretman, tu sam da pomognem i odgovorim. Zakažite konsultacije kroz niži formular ili me kontaktirajte na bilo koji od načina navedenih u KONTAKT sekciji ove stranice.

lijana
error: Sadržaj je zaštićen
Lijana 75px

LIJANA Kozmetički studio
Jovana Jovanovića Zmaja 132
25264 Sonta, Srbija