HYDRO FACIAL

HYDRO FACIAL

Svi imamo stvari na našem licu koje bismo želeli da popravimo. Možda je u piranju izbijanje mitisera na nosu ili bubuljica na licu. Koža lica vam je masna ili su vam ten i ton lica neujednačeni. Široke pore, linije na licu, suva i oštećena koža … 

Bez obzira na probleme sa kojima se susrećete Hydro Facial tretman je najbolji način da pomognete zdravlju i izgledu vaše kože.

Šta je Hydro Facial tretman? Za šta je ovaj tretman namenjen? Koji su koraci i na koji način deluje na kožu? Hajde da saznamo.

Svi imamo stvari na našem licu koje bismo želeli da popravimo. Možda je u piranju izbijanje mitisera na nosu ili bubuljica na licu. Koža lica vam je masna ili su vam ten i ton lica neujednačeni. Široke pore, linije na licu, suva i oštećena koža … 

Bez obzira na probleme sa kojima se susrećete Hydro Facial tretman je najbolji način da pomognete zdravlju i izgledu vaše kože.

Šta je Hydro Facial tretman? Za šta je ovaj tretman namenjen? Koji su koraci i na koji način deluje na kožu? Hajde da saznamo.

Šta je Hydro facial tratman?

Hydro Facial je patentiran postupak tretmana kože lica, vrata i dekoltea, koji je do skora bio dosupan isključivo u Spa centrima i dermatološkim ordinacijama. Radi se o multi-step tretmanu kože sa posebnim uređajem, koji u nekoliko koraka pruža dubinsko čišćenje, hidrataciju i zaštitu kože.

Postupak je poznat pod različitim nazivima: Aqua Piling (Aqua Peeling), hidrodermaabrazija, HydroPeeling … Međutim, svima je zajednički princip rada nazvan Vortex-Fusion.

Zahvaljujući posebno dizajniranom vrhu radne olovke, istovremeno se obezbeđuje dotok tonika za odgovarajući korak tretmana i vakum koji doslovno izvlači sve nečistoće iz kože. Ovim se postiže dodatno dubinska stimulacija nižih slojeva kože i efekat zatezanja kože.

Rućica za HydroFacial

Ceo proces pruža izuzetno prijatan tretman pilinga, dubinskog čišćenja i hidratacije kože, bez ikakvih sporednih efekata, sa odmah primetnim rezultatima. Glatka, blistava i jednako tonirana koža.

Prema rezultatima istraživanja portala RealSelf, vodeći izvor za kozmetičke i medicinske tretmane, Hydro Facial je svrstan na prvo mesto liste TOP 20 kozmetičkih procedura u 2020. godini i ocenjen sa 99% kao tretman najveće vrednosti (Most Worth It).

Koje su regije delovanja tretmana?

Hydro Facial tretman se prilagođava prema konačnom cilju delovanja. Međutim, bez obzira na varijacije, zahvaljujući dubinskoj eksfolijaciji, zajedničko za tretman jeste da primarno deluje na poboljšanje opšteg izlgeda i zdravlja kože. Pore kože se detaljno i dubinski čiste, uklanjaju se čestice prljavštine i masnoće, što konačno dozvoljava da koža lakše održava prirodnu vlažnost i protok hranljivih materija. 

Konačni ciljevi na koje tretman deluje se prilagođavaju zavisno od stanja i tipa kože. U tom smislu, Hydro Facial tretman uspešno deluje kao anti-age tretman, tretman za odmašćivanja kože, suzbijanje akni, tretman ekstrakcije mitesera, oporavka osušene ili oštećene kože, tretman za osvežavanje i lepotu …

Bez obzira na varijacije i prilagođavanja cilju, jednako je pogodan i prijatan za sve tipove koža. Osnovni efekti su vidljivi već nakon tretmana, dok dugoročni ciljevi postaju vidljivi u roku od 3 do 5 dana.

Masnoća

SEBUM I ZAČEPLJENJA

Ovo je osnovni problem masne i kombinovane kože, a takođe i glavni uzročnik nastanka upaljenja, akni, mitisera i drugih nepravilnosti. Hydro Facial tretman uklanja višak sebuma i otklanja začepljenja u koži.

bore i linije

BORE I DINAMIČKE LINIJE

Hydro Facial tretman povoljno deluje na srednji i dubinski deo kože, stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i time ublažava dinamičke linije i bore na licu.

čišćenje

DETALJNO ČIŠĆENJE

Posebno dizajniran Vortex-Fusion kontaktni vrh obezbeđuje potpuno naleganje na kožu licu. Istovremeno upumpava odgovarajući tonik i obezbeđuje ekstrakciju svih nečistoća unutar kože. 

uvećane pore

UVEĆANE PORE

Odmah vidljiv rezultat Hydro Facial tretmana jeste primetno zdraviji izgled kože, ujednačen ton i umanjene pore.
elasticnost

ELASTIČNOST I JAČINA

Dubinska maža ponovo uspostavlja pravilan protok krvi i prehrane kože. Reaktivira se prirodan proces regeneracije i vraća se elastičnost i jačina kože.

hidratacija

REVITALIZACIJA I HIDRATACIJA

Buđenje prirodnog sistema regeneracije, u saradnji sa odgovarajućim serumima, ciljanim prema tipu i opštem stanju kože, obezbeđuju revitalizaciju i hidrataciju kože.

Koraci tretmana

Osnovni Hydro Facial tretman se izvodi u 4 koraka. Svaki od koraka ima svoje posebnu namenu. Zavisno od cilja tretmana, ovi koraci se dodatno prilagođavaju i proširuju. Kako osnovni, tako i prošireni tretman, odgovara za sve tipove koža

01

ČIŠĆENJE I EKSFOLIJACIJA

Prvi korak jeste čišćenje kože od površinskih nečistoća i ostataka. Nanosi se odgovarajući serum za omekšavanje kože i otvaranje pora. Potom se vrši eksfolijacija ili primarni aqua piling, korišćenjem HHO2.

02

EKSTRAKCIJA I DETOKSIKACIJA

Prelazi se na dubinsko čišćenje i izvlačenje nečistoća. Vrši se ekstrakcija oslobođenih ostataka, mitisera i masnoća. Limfna drenaža i dubinski piling oslobađaju kožu zapušenih kanala i obezbeđuje prirodan proces hidratacije i prehrane kože. 

PREHRANA I REAKTIVACIJA

Zavisno od željenog efekta, nanose se prilagođeni serumi za promociju hidratacije, elastičnosti i opšteg zdravlja kože. Opciono, može se raditi i foto tretman, u svrhu poboljšanja dejstva seruma, regeneracije ili anti-akne tretmana.

04

ZAŠTITA I HIDRATACIJA

Završna faza obuhvata nanošenje seruma za hidrataciju kože, promociju opšteg izgleda i zaštitu prethodno unetih hranljivih materija. Vitamin D tonik i upotreba foto tretmana u ovom koraku su preporučeni.

Zakažite konsultacije

Ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili vam je potreban savet vezan za ovaj tretman, tu sam da pomognem i odgovorim. Zakažite konsultacije kroz niži formular ili me kontaktirajte na bilo koji od načina navedenih u KONTAKT sekciji ove stranice.

lijana
error: Sadržaj je zaštićen
Lijana 75px

LIJANA Kozmetički studio
Jovana Jovanovića Zmaja 132
25264 Sonta, Srbija